Corona maatregelen · update 2

SALON MIRÉ is tijdelijk gesloten tot 20 mei

Salon Mire ANKO - BLIJF GEZOND.png

Maatregelen aangaande het Coronavirus (COVID-19)

Update 2

Nieuwe berichtgeving: Wegens de verlengde maatregelen van de overheid om het Coronavirus verder in te dammen hebben wij de sluiting van onze kap- en schoonheidssalon moeten verlengen tot 20 mei aanstaande. Dit vinden wij uiterst jammer, maar jullie gezondheid blijft voor ons voorop staan, zie onderstaand bericht voor toelichting. Via onze NIEUWS + ACTIES pagina houden wij je op de hoogte van toekomstige updates.

Producten: Indien je producten van ons nodig hebt, graag even per mail of telefoon contact.

Vragen en afspraken: Wij blijven per telefoon en mail bereikbaar voor al je vragen en afspraken. Ook nemen wij zelf contact met jou op als je reeds een afspraak had staan eerder dan 20 mei.

- - - -

Alleen samen krijgen we corona onder controle

31 maart 2020.

Beste klanten

Op advies van de Rijksoverheid, het RIVM en onze bond Algemene Nederlandse Kappers Organisatie - ANKO hebben wij besloten onze kap- en schoonheidssalon te sluiten tot 20 mei 2020.

Wij betreuren het dat wij jullie tot die tijd niet kunnen bedienen in onze kapsalon en schoonheidssalon, maar willen graag ons steentje bijdragen om dit nare virus dat onze samenleving ontregeld in te dammen. Daarnaast staat jullie en onze gezondheid op de allereerste plaats in onze salon, altijd, en nu extra.

Wanneer wij weer open zijn, of aangepaste maatregelen treffen zullen wij dit hier op onze website communiceren.

Voor vragen en afspraken blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Dank voor jullie begrip en steun.

Blijf gezond en tot snel!

team SALON MIRÉ

Mieke & Jolanda